Mit főzzek a héten?

Heti menü tervezőnkkel előre megtervezheti az egész heti menüt, hogy hét közben már ne kelljen rajta rágódni, gondolkodni, hogy mi legyen a holnapi, holnaputáni menü.  A bevásárláskor már jó előre beszerezhetjük az egész hétre összeállított menü alapanyagait.

A héten már volt sajtos-tejfölös tészta, tejbegríz és halrudacska is? Nincs újabb ötlete? Az állandó kérdés: Mit főzzek a héten? (lehetőleg egyszerű, de finom ételeket…) Hogy ez a nyomasztó kérdés ne lebegjen a feje fölött a gondosan megtervezett és összeállított menüt ki is nyomtathatja.

A kiajánlott receptek kiválasztásakor igyekeztünk az közkedveltséget és egyszerűséget szem előtt tartani, ha ez mégse sikerült volna, akkor a nem megfelelő étel kicserélhető a piros “mutass másikat” gomb segítségével. A heti menüben javasolt ételcímekre kattintva a receptek is megtekinthetőek. A recepteket profi és megbízható szakácsok írták. A hozzávalók és leírás mellett a kalóriatartalom, az elkészítés ideje és sokszor pár jó tanács is megtalálható a receptoldalakon.

Napi menü tervezőnket itt tekintheti meg: Mit főzzek ma?