Mit főzzek ma?

Mit főzzek ma? Az állandó dilemma: Mit főzzek? Vagy a mit főzzek holnap, mit főzzek ebédre, mit főzzek a hétvégén? Ismerős ugye? Erre a problémára kínál tökéletes megoldást a Mit főzzek ma? weboldal. A heti menüt tervezőknek pedig a Mit főzzek a héten? automata menü generátor lehet segítségére a menü megtervezésekor és a bevásárláskor. A menü tervező használatával könnyen megoldást találhat arra, hogy mi legyen az ebéd akár csak ma akár az egész héten.

A tervezés során mind a leves, mind a főétel, mind a desszert javaslat könnyen változtatható. Csak nyomjon rá a “mutass másikat” gombra és máris új recept ötletet kap. Ezzel a funkcióval addig pörgethetjük egymás után az újabb és újabb recepteket amíg meg nem találjuk a kedvünkre való összeállítást.

A receptek Profi szakács által írt receptek, kalória érték kimutatással, elkészítési idővel, jó tanácsokkal és pontokba szedett egyszerű elkészítési leírásokkal. Az egyszerű, gyors és finom receptek mellett időigényesebb ünnepi alkalmakra való ételek leírása is megtalálható a receptek menüpontban. A receptek oldalon kategória (levesek, főétel, desszert, köret, saláta, ital) szerint is szűrhetünk az oldal tetején található lenyíló menü segítségével.