Havazással, erős lehűléssel érkezik az igazi tél!

A hétvégén az ország egyes részein még egész meleg lesz az idő, azonban a jövő hét elején berobban a tél.

Szombaton reggel erősen felhős vagy borult lesz az ég. Dél felől újabb csapadékrendszer közelíti meg térségünket, a déli és nyugati megyékben kisebb eső kialakulhat. Ónos esőre is számítani kell, főleg nyugaton! A minimum hőmérséklet értéke – 3, +4 fok között alakul. Napközben változóan felhős lesz az ég, átmeneti napos időszakok többfelé lehetnek. A Dunántúlon és a középső tájakon záporok, havas eső záporok, a magasabb fekvő területeken hózáporok kialakulása várható. A szelet időnként elénk lökések kísérhetik. A csúcshőmérséklet csúcsértéke 3, 11 fok között alakul, északon lesz a leghidegebb.

Vasárnap reggel többfelé lesz borult az ég, á Dunántúlon és a Tiszántúlon várható eső. A hőmérséklet minimum értéke 0, 8 fok között alakul. Napközben folytatódik a borult idő, országszerte számítani kell esőre, a Dunántúlon és északkeleten havas esőre, a hegyvidéki területeken havazásra. A szél több helyen megélénkül. A hőmérséklet csúcsértéke 2, 14 fok között alakul, délkeleten mérhetjük a magasabb értékeket.

Hétfőn közepesen felhős lesz az ég, több helyen kialakulhatnak hózáporok. Az északnyugati irányú szél megélénkül. A hőmérséklet maximum értéke mindössze 2, 5 fok között alakul.

Visszatér a meleg!

Péntek: Napos idő várható gomolyfelhőkkel. Számottevő mennyiségű csapadékra nem kell készülni, de helyenként záporeső...

A felhőkarcolók elsötétednek...

Körülbelül kétmilliárd madár repül át Texason tavasszal – és a kivilágított épületek halálos kockázatot jelentenek. A...

Véget ér a csapadékos idő -...

Csütörtökön reggel a gyengén felhős és erősen felhős területek egyaránt jelen lesznek, északkeleten és délnyugaton...
7 napos előrejelzés

Budapest időjárás előrejelzése

Ápr 26.
P
15
 
4
Ápr 27.
SZ
19
 
10
Ápr 28.
V
25
 
11
Ápr 29.
H
26
 
11
Ápr 30.
K
26
 
13
Máj 01.
SZ
25
 
13
Máj 02.
CS
24
 
13
Máj 03.
P
25
 
13
Máj 04.
SZ
24
 
13

Orvosmeteorológia

Orvosmeteorlógia FőorvosSüsi

UV index

süsi
4
mérsékelt
Széles karimájú kalap, napszemüveg mindenkinek indokolt!
Maximális ajánlott napon tölthető idő:
Nagyon érzékeny bőr esetén:
30-45 perc
Érzékeny bőr esetén:
35-60 perc
Kevésbé érzékeny bőr esetén:
60-100 perc

A nap képe