Ezekre a repterekre ne utazz télen!

Melyek a legrosszabb repülőterek télen az USA-ban? A New York-i, Denver és Chicagó kikötői a téli szezonban a késések és járattörlések miatt folyamatosan a legrosszabb országok közé tartoznak.

Miközben milliók készülnek repülni az ünnepekre, egy repülőtér késései és járattörlései alapján az utazók áttekintést kaphatnak arról, hogy a téli hónapokban szükségük lesz-e türelemre. Az AAA arra számít, hogy a téli utazások nagyon közel járnak a járvány előtti szinthez, és arra figyelmeztet, hogy a légitársaságok lépéseket tettek a hosszú késések elkerülése érdekében. “A légitársaságok csökkentették a kevésbé népszerű/jövedelmező útvonalakat, hogy elegendő személyzettel rendelkezzenek a járatok késésének és törlésének elkerülésére. A legnépszerűbb útvonalak között repülők 22%-kal drágább repülőjegyeket fognak látni, átlagosan 166 dolláros oda-vissza úttal” – olvasható az AAA hírében. kiadás. A légitársaságok legjobb szándéka ellenére a FOX Weather a FlightAware által szolgáltatott adatok elemzése alapján megállapította, hogy decembertől februárig mely repülőtereken van a legtöbb probléma. Az elmúlt hat téli hónapban a Newark Liberty International szerezte meg az első helyet a késések és törölt járatok legmagasabb százalékával az Egyesült Államok legnagyobb repülőterei között. A menetrend szerinti repülési tervek alapján a gépek átlagosan 29 százaléka szembesült késéssel vagy törléssel.

Más repülőterek, ahol magas a kombinált járattörlések és késések, többek között a Denver International, a chicagói O’Hare International és a New York-i John F. Kennedy nemzetközi repülőtér. A FOX Weather listáján a legtöbb késéssel és törléssel rendelkező repülőterek közül 10 közül kilencen általában előfordul valamilyen téli csapadék, ami lelassíthatja vagy leállíthatja a légitársaságok utazását.

Melyik repülőtéren van általában a legtöbb járattörlés?

Az I-95-ös folyosó mentén egy nagy repülőtéri csomópontot érintő téli vihar több ezer járattörléshez vezethet. Az elmúlt két tél során az átlagos járattörlések rangsora Bostont tette az élre a törölt járatok legmagasabb értékelésével, ezt követi Newark, O’Hare, LaGuardia és Denver.

Problémák Floridában… 

A floridai repülőterek a téli időjárás hiánya ellenére is előkelő helyen állnak
Floridát Sunshine State néven ismerik, ahol ritka havazás és a hőmérséklet általában fagypont felett van, de az olyan repülőterek, mint az Orlando és Miami, megelőzik sok más déli várost a késések és járattörlések tekintetében. Utazási szakértők úgy vélik, hogy a floridai égbolt patthelyzete az elmúlt néhány évben elhúzódó problémákat okozott a nagy légitársaságoknak, amelyek felkeltették a Szövetségi Légiközlekedési Hivatal figyelmét. “Florida egy folyamatban lévő munka. A járvány alatt nemcsak a légitársaságok szolgáltatásai növekedtek meg a floridai repülőtereken, hanem a magánrepülés is – különösen az olyan repülőterekre, mint a Palm Beach. Tehát akkor magánrepülőgépek versenyeznek ugyanarra a légtérre, mint a légitársaságok.

 

A cikk eredeti angol nyelvű forrása: https://www.foxweather.com/

Zivatarok alakulhatnak ki!

Kedden reggel gyengén vagy közepesen felhős lesz az ég, csapadék nem várható. A minimum hőmérséklet értéke 1 és 5 fok...

Eső és napsütés is lesz a...

Szombat: Eleinte sokfelé lesz erősen felhős vagy borult az ég, délután helyeként felszakadozhat a felhőzet. Eső...

A gyógyító hegyi falu!

Körülbelül 150 évvel ezelőtt a New York állam északi részén fekvő Saranac Lake falu otthona lett azoknak az embereknek,
7 napos előrejelzés

Budapest időjárás előrejelzése

Márc 05.
K
16
 
7
7mm
84%
Márc 06.
SZ
13
 
7
3mm
53%
Márc 07.
CS
11
 
0
Márc 08.
P
11
 
2
Márc 09.
SZ
12
 
4
Márc 10.
V
15
 
7
6mm
0%
Márc 11.
H
13
 
5
5mm
5%
22km/h
ÉÉNy
Márc 12.
K
13
 
4
Márc 13.
SZ
13
 
5

Orvosmeteorológia

Orvosmeteorlógia FőorvosSüsi

UV index

süsi
2
Gyenge
Különlegesen érzékeny bőrűek és csecsemők kivételével óvintézkedés nem szükséges.
Maximális ajánlott napon tölthető idő:
Nagyon érzékeny bőr esetén:
45-60 perc
Érzékeny bőr esetén:
60-75 perc
Kevésbé érzékeny bőr esetén:
100-120 perc

A nap képe